AGENDA: 20.10.17 Retraite Pure Womanhood

Retraite Pure Womanhood

20 okt 2017 - 22 okt 2017 Tegelen

Bisdom Roermond

Het nieuwe schooljaar begint, we raken weer terug in het ritme van het dagelijkse, drukke leven. Een goed moment om uit de routine te stappen, om stil te staan bij de vraag wat God van ons wil, wie Hij voor ons is en wat Hij doet. Deze retraite staat in het thema van ‘kracht’, waar ligt onze kracht als vrouw? 

Dit is geen makkelijke vraag, maar wel eentje die het heel erg waard is om over na te denken! Hoe kan ik mezelf blijven en toch Gods wil doen? De retraite zal bestaan uit verdieping door middel van lezingen, gebed en gesprekken. Er zal dagelijks de H. Mis worden gevierd en er is gelegenheid tot biecht. Ook is er iedere dag genoeg tijd voor gezelligheid met elkaar. 

De retraite vindt plaats in een klooster (hetzelfde klooster als de voorafgaande retraites), waar een kapel is waar altijd gelegenheid is tot Aanbidding van het Heilig Sacrament. Hierdoor is het duidelijk dat de aanwezigheid van Jezus in ons midden de toon zet van het weekend!

Voor wie
Voor vrouwen van ongeveer 16-30 jaar

Wanneer 
Op 20-22 oktober 2017
Van vrijdagavond 19.00 uur tot zondagmiddag 14.00 uur

Waar 
Priorij Nazareth, Van Wevelickhovenstraat, Tegelen

Kosten 
€50,- voor het hele weekend, inclusief maaltijden en een eigen kamer. 
Laat de kosten je er niet van weerhouden toch contact met ons op te nemen, in overleg is er veel mogelijk!

Opgave
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar purewomanhood@gmail.com, met je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Wanneer er nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

  • 19:00
  • Priorij Nazareth - Oude Munt, Van Wevelickhovenstr Tegelen LI
  • www.purewomanhood.nl/414139997

Powered by