AGENDA: 02.03.18 Verdiepingsweekend - Vasten: 2 get there

Verdiepingsweekend - Vasten: 2 get there

2 mrt 2018 - 4 mrt 2018 Kevelaer

Bisdom

Van vrijdag 2 maart t/m zondag 4 maart zijn jongeren van 16 tot 30 jaar uitgenodigd om samen op weg te gaan naar Pasen. Tijdens het verdiepingsweekend ‘Vasten: 2 get there’ gaan we naar de Mariabedevaartsplaats Kevelaer in Duitsland (een uurtje rijden vanaf Den Bosch).

We verblijven in een eigen accommodatie net buiten Kevelaer. Samen gaan we bidden, vieren en ons verdiepen. Johanneke Bosman zal ons inleiden in de geschiedenis en betekenis van Kevelaer. Thomas Quartier zal ons inleiden in de betekenis van de vastentijd. Hij is benedictijner monnik en als hoogleraar liturgische en monastieke spiritualiteit verbonden aan de universiteiten van Nijmegen, Leuven en Rome. Uiteraard maken we er ook een heel gezellig weekend van. Dit wil je niet missen!

De kosten voor het weekend zijn € 50 maar kun je wat meer missen, dan waarderen we een bijdrage van € 75
Mocht de prijs een probleem zijn, dan regelen we iets zodat je toch mee kan!

Wil je mee? 
Meld je aan via Whats-app door een bericht te sturen naar (06)28 58 18 84‬ of stuur een mail naar jongeren@bisdomdenbosch.nl

LET OP: je aanmelding is pas definitief nadat we je mail of appje hebben ontvangen! Geef hier ook eventueel je dieetwensen in aan. Ruim voor de start van het weekend zorgen we ervoor dat je meer informatie krijgt over het vervoer naar Kevelaer en weer terug.

  • 18:00
  • Bisdom Den Bosch

    www.bisdomdenbosch.nl
    https://www.facebook.com/jongbisdomdenbosch

Powered by