AGENDA: 25.03.18 Wereldjongerendag Bisdom Breda

Wereldjongerendag Bisdom Breda

25 mrt 2018 Breda

Bisdom Breda

“Vrees niet Maria, want gij hebt genade gevonden bij God”. Dit is het thema van de 33e Wereld Jongeren Dag, die op Palmzondag wereldwijd gevierd zal worden door jongeren in de bisdommen. Ook in het Bisdom Breda komen jongeren op 25 maart samen om elkaar te ontmoeten en zich in dit thema te verdiepen, samen met bisschop Liesen.

De jongeren sluiten aan bij de heilige mis om 10.30 uur in de kathedraal van Breda, waarin bisschop Liesen voorgaat. Aansluitend gaan de jongeren naar het bisdomkantoor (Veemarktstraat 48) voor een verzorgde lunch. Bisschop Liesen zal hen inleiden in het thema, waarna een interactieve/creatieve verwerking volgt, en een moment van gebed. Ook zal tijdens deze Palmzondag bijeenkomst de Nederlandse reis naar de internationale WJD in Panama in januari 2019  gepresenteerd worden.

De bijeenkomst begint met de heilige mis om 10.30 uur, en is om 16.30 uur weer afgelopen. De dag is bedoeld voor jongeren van 16-30 jaar. Deelname aan deze jongerenbijeenkomst is gratis. Laat vóór 20 maart even weten of je komt via het aanmeldformulier op de website, of via het FB event, i.v.m. het regelen van de lunch. Van harte welkom!

  • 10:30
  • Sint Antoniuskathedraal, Sint Janstraat 8 Breda NB
  • Bisdom Breda

    (06) 28 58 18 84
    jongeren@bisdomdenbosch.nl
    https://sintfranciscuscentrum.nl/jongeren/palmzondag-jongeren-2018

Powered by