Open Up!

Jongerenprogramma Stille Omgang bekend

21 januari 2014 door onze redactie

Pak je agenda erbij want dit mag je niet missen! Op 22 maart 2014 vindt voor de negende keer het jongerenprogramma van de Stille Omgang plaats. Het SO-jongerenprogramma is uitgegroeid tot een Katholiek jongerenevenement van nationale omvang. Ook dit jaar komen er weer honderden jongeren uit het hele land naar de hoofdstad van het land. Het thema van het jongerenprogramma is dit jaar “OPEN UP!”.

Thema: OPEN UP!
Drukte op straat, volle agenda’s en Facebook, ze maken onze dagen overvol en wanneer je ontspanning zoekt, komt een oneindige stroom, berichten, Selfies en 9GAG foto’s je tegemoet. Vind ik dan rust? Ben ik dan stil? Het thema van het jongerenprogramma is dit jaar “OPEN UP”. We zullen samen opzoek gaan naar hoe we ons open kunnen stellen voor God. Hoe we onszelf stil kunnen maken om te luisteren naar Hem. In alle ruis en lawaai van het leven is dat soms erg moeilijk. Waarom is dat eigenlijk belangrijk? Welke rol speelt de stilte voor mij? We kunnen er ruimte voor maken. Samen zoeken we naar goede manieren.

Programma
Met een programma vol van afwisselende muziek, sprekers, activiteit en stille momenten maken we dit thema ons eigen. Het programma wordt afgesloten met een Heilige Mis en Eucharistische aanbidding. Net als voorgaande jaren zal de bisschop van het bisdom Haarlem-Amsterdam, Mgr. Punt, voorgaan in de Eucharistieviering. Kortom, een ideale gelegenheid om samen ons geloof te vieren en nieuwe gelovige jongeren te ontmoeten. Het hoogtepunt van de avond is het gezamenlijk lopen van de Stille Omgang zelf.

Praktische informatie:
Wanneer: 22 maart 2014

Locatie: St. Nicolaas Basiliek Amsterdam

Tijd: 19: 15 - ±24:00

Kosten: € 7,50,- p.p.

Vervoer: Zie website.

Online:
www.stille-omgang.nl/jongeren
www.facebook.com/stilleomgang