The next step: de Vormingsweekenden!

10 augustus 2016 door onze redactie

De temperaturen stijgen weer, het is eindelijk zomer! Wat ben jij aan het doen? Lekker met je voetjes omhoog, of toch weer aan het werk? Wellicht slingeren er nog wat WJD 'restjes' door je kamer. Je bent vast nog niet bezig met wat je deze winter gaat doen, maar juist daarom komen we nu al met dé tip: de Vormingsweekenden komen er weer aan!

The Next Step
Drie weekenden om je te verdiepen in wat het betekent om katholiek te zijn, wat de fundamenten zijn van het geloof, maar ook tools om deze kennis in je dagelijks leven toe te passen. We willen je graag helpen om de volgende stap te nemen in je geloofsleven, waar je ook staat. Of je nu graag een opfriscursus wilt, voor het eerst bent geraakt op de Wereldjongerendagen, of nieuwsgierig bent naar méér.

Deze weekenden vinden dit jaar voor de derde keer plaats en de vorige twee edities zijn goed bezocht. Ook werd er door de deelnemers erg positief op terug gekeken: "Ga zo door! Dit soort activiteiten zijn echt bemoedigend!", "Deze weekenden hebben me ontzettend veel gegeven, bedankt!" en "Superfijne weekenden, leerzaam en inspirerend: voor herhaling vatbaar". Met zulke feedback organiseren we ze graag weer!

Wie, waar en wanneer
Het programma is verdeeld over drie weekenden, met verschillende, aansluitende onderwerpen:

1. Get your gear together
Wat zijn de basics van het katholieke geloof?
2. Start walking
Hoe kun je Jezus volgen?
3. Purpose & duration
Hoe houd ik het vol?

De weekenden zijn voor jongeren tussen de 16 en 30 jaar. Ze vinden plaats op
20 - 22 januari 2017 (Heiloo), 24 - 26 maart 2017 (Helvoirt) en 2 - 4 juni (Heiloo).

Lees nog veel meer over de Vormingsweekenden in de folder, zowel over de inhoud, als de kosten èn de leuke subsidie die je wordt aangeboden. Let op: Er staan nog wel de oude data in.

Wil je je gelijk aanmelden, ga dan hier naar het aanmeldformulier.
Of, als je nog meer vragen hebt, neem dan contact op met Kim Wegkamp: k.wegkamp@rkk.nl.