Steunt u de jonge Kerk in Nederland?

2 augustus 2016 door Jong Katholiek

Hebt u genoten van de WJD en wilt u graag iets terugdoen? Dat kan! U kunt bijvoorbeeld een financiële gift doneren aan Jong Katholiek. De jonge Kerk kan uw steun goed gebruiken! Uw bijdrage komt ten goede aan de Wereldjongerendagen en het vervolg dat we daaraan geven in Nederland.

Jong Katholiek is bezig om in samenwerking met de bisdommen een aantal verdiepende vormingsweekenden te organiseren voor jongeren. Voor jongeren die naar de WJD zijn geweest, kan dit een hele mooie manier zijn om hun geloof verder te verdiepen, na hun ervaringen in Krakau. Belangrijke vragen waar we aandacht aan besteden, zijn bijvoorbeeld ‘Hoe kan ik God beter leren kennen?’ en ‘Hoe kan ik christen zijn in de maatschappij?’.

Om activiteiten als de WJD en deze vormingsweekenden te kunnen organiseren, zijn we afhankelijk van giften, subsidies en de medewerking van vrijwilligers. Steunt u ons? U kunt uw gift overmaken naar rekeningnummer NL11 INGB 0002784498 t.n.v. ‘Secretariaat RK Kerkgenootschap’ te Utrecht met als omschrijving ‘Gift Wereldjongerendagen’.

Ontzettend bedankt voor uw steun! Uw betrokkenheid is hartverwarmend!