Op weg naar Sydney I

20 maart 2008 door onze redactie

Bron: JK/Studio Elim

Jong Katholiek presenteert in samenwerking met Studio Elim Tilburg de podcastserie ‘Op weg naar Sydney’! Zoals de titel al zegt zullen de shows vooral gaan over de Wereldjongerendagen. In deze show ontdek je onder andere wat willekeurige voorbijgangers in Utrecht van de Wereldjongerendagen weten en wat de toekomstdromen van jongerenbisschop mgr. De Jong zijn voor de Kerk. In de toekomst wil Jong Katholiek vaker podcasts gaan maken. Laat ons daarom horen wat je van deze podcast vindt!

In deze show hoor je ook over het ‘JongTalent Lunchconcert’ op de Katholieke Jongerendag 2008. Dit is een unieke gelegenheid voor jong talent om te laten horen wat zij kunnen. Een mooie kans om met je ontvangen talenten aan de slag te gaan. In de podcast wordt gezegd dat je op Jong Katholiek meer informatie kunt vinden. Dit is echter nog niet het geval, omdat een aantal dingen nog uitgewerkt moeten worden. Als je geïnteresseerd bent, hou dan Jong Katholiek in de gaten: binnenkort volgt hier meer informatie!

Laat je mening horen!
In de toekomst wil Jong Katholiek op haar website meer podcasts aan gaan bieden. Daarom vinden we het erg belangrijk om te weten wat jouw ideeën hier over zijn. Als je deze podcast gehoord hebt, steek dan je enthousiasme, ideeën of ongezouten kritiek niet onder stoelen of banken. Wij horen het graag! Hiervoor kun je terecht op het forum of bij info@jongkatholiek.nl.

Klik hier om de podcast te downloaden.

LINKS bij deze podcast
Ambassadors of a Worldwide Brotherhood – reis van de Fraters van Tilburg:
www.worldwidebrotherhood.com

De Fraters van Tilburg:
www.cmmbrothers.org
www.fraters.nu
www.elimgroep.nl

De Mis ‘Benedictus qui venit’ – de muziek van de slotviering tijdens de WJD:
www.wyd2008.org

The Fruits – katholieke Nederlandse band:
www.thefruits.nl