Open Dag St. Bonifatius Instituut

Agenda > Open Dag St. Bonifatius Instituut

Wil je sterker staan in jouw geloof, krachtiger om anderen te helpen hun weg te vinden in het geloof? Kom dan naar de Open dag van het St. Bonifatius Instituut op zaterdag 21 april 2018. De dag begint om 9.00 uur met de Lauden (Gezamenlijk ochtengebed) en de Eucharistie­viering.

Op zaterdag 21 april 2018 is er een open dag waarop je kunt kennismaken met het St. Bonifatius instituut. Een dagdeel of een hele dag kennismaken met studenten en docenten op een plek waar geloof en studie hand in hand gaan. Je bent van harte welkom op deze open dag!

Programma
Vanaf 10.30 uur voorzien wij gesprekken met de studieprefect omtrent praktische zaken in verband met de studie, met de bisschoppelijk verant­woorde­lijke voor de opleidingen, de geestelijk leidsman (spirituaal) van de opleiding over het verband tussen theologie studeren en het geestelijk leven als ook gesprekken en uitwisseling met studenten.

De dag eindigt om 16.00 uur met het bidden van de Vespers. Tevens is er de gelegenheid kennismaken met de prachtige locatie van De Tiltenberg en de geschiedenis van het huis.

Het St. Bonifatius Instituut
Theologie studeren is sterker worden, sterker in je eigen geloof, krachtiger om anderen te helpen hun weg in het geloof te vinden. Het Sint Bonifatiusinstituut geeft vele mogelijkheden om je te verdiepen in het katholieke geloof: van korte cursussen tot het in deeltijd behalen van een bachelor of master in de theologie. De colleges en cursussen vinden (voornamelijk) op zaterdag plaats.

De Tiltenberg
De Tiltenberg is een prachtig en sfeervol gebouw, dichtbij de duinen in Vogelenzang (ten zuiden van Haarlem) en is per auto of met het openbaar vervoer te bereiken.

Aanmelden
Wij verzoeken u zich aan te melden (ook in verband met de lunch) bij de studieprefect Drs. Diederik Wienen via e-mail: dwienen@tiltenberg.org

  • Aanvang:09:00
  • Locatie:De Tiltenberg, Zilkerduinweg 375 Vogelenzang NH
  • Informatie:De Tiltenberg

    dwienen@tiltenberg.org
    www.bonifatiusinstituut.nl

DETAILS
21-04-2018
00:00 - 00:00
Vogelenzang