Webinar: Je relatie met Jezus vormgeven

7-delig / Maandagavonden/ Gratis

Agenda > Webinar: Je relatie met Jezus vormgeven

Handen en voeten geven aan je relatie met Christus

Je bent jong en je bent katholiek en dat is niet vanzelfsprekend in een land als Nederland, waar het merendeel van de mensen anders in het leven staat. Om authentiek het geloof te beleven te midden van zoveel andersdenkenden, is het belangrijk dat je het geloof goed leert kennen en goed probeert eigen te maken.

Een heel belangrijke dimensie van het katholieke geloof is dat het niet draait om een idee, een boek of een organisatie, maar om een relatie en wel met Jezus Christus. Hij wil heel graag een persoonlijke en unieke relatie met jou aangaan.

Maar hoe kan dat als je Hem niet kunt zien, als je Hem niet kunt aanraken, als je Hem niet kunt horen? Althans, niet zoals je omgaat met je moeder of met een goede vriend... In deze cursus zal je ontdekken hoe je handen en voeten aan jouw relatie met Christus kunt geven. Je zult ontdekken dat je Hem wel degelijk kunt zien, kunt aanraken en kunt horen. En dat die relatie met Jezus het mooiste is wat er bestaat.

Meld je aan!


Onderwerpen van de bijeenkomsten:

  1. Jezus wil jou ontmoeten in jouw dromen en idealen.
  2. Jezus wil jou ontmoeten in de stilte van het gebed.
  3. Jezus wil jou ontmoeten in de vrijheid van de liefde.
  4. Jezus wil jou ontmoeten in jouw offer en in zijn Offer.
  5. Jezus wil jou ontmoeten met lichaam en ziel.
  6. Jezus wil jou ontmoeten in jouw relaties.
  7. Jezus wil jou ontmoeten samen met Maria.

De cursus is GRATIS, duurt ruim een uur en wordt gegeven vanaf 10 mei op zeven achtereenvolgende Maandagavonden van 20.00-21:15.

ACTIE! Voor iedereen die zich optijd aanmeld en de cursus afmaakt krijgt het boek "Voor de Christen die mens wil zijn" van Paul Graas GRATIS (link naar het boek: https://betsaida.org/product/voor-de-christen-die-mens-wil-worden/). Actie duurt zolang de voorraad strekt.

Meld je aan!

Biografie:

"Paul Graas (1989) woont in Amsterdam en werkt als coördinator bij Stichting Instudo, waar hij initiatieven ontwikkelt voor studenten en jonge professionals op het vlak van cultuur, levensbeschouwing en persoonlijke ontwikkeling. Via Instudo geeft hij ook persoonlijke coaching en geestelijke begeleiding aan jongeren. Daarnaast werkt hij ook bij Interaxion Group, een educatief platform die ouders, leraren en andere opvoeders ondersteunt in de opvoeding van kinderen in een digitaal tijdperk. Hij geeft regelmatig workshops en lezingen in Nederland en in het buitenland over onderwerpen zoals smartphones, sociale media, pornografie en andere internetverslavingen en concentratieproblemen."

Meld je aan!

DETAILS
10-05-2021 - 21-06-2021
20:00 - 21:15
online