NIEUW: Online & face2face catechese!

op 28-03-2020 door redactie

Artikelen > NIEUW: Online & face2face catechese!

Na het afzeggen van de bedevaart naar Rome, vele tiener -en jongerenbijeenkomsten en de landelijke Impulsdag, vond JongKatholiek het tijd voor een nieuw initiatief: "Online Catechese!" Niet een webinar op Youtube waar je alleen kan meekijken en meechatten, maar interactief, met alle deelnemers, face2face en online!

Jongkatholiek heeft twee onderwerpen. Elk onderwerp is verdeeld over zeven online sessies. De sessies vinden plaats op elke dinsdag -of donderdagavond en de deelname is GRATIS. Er is beperkte ruimte, dus vol=vol! Geef je echter alleen op als je de zeven avonden kunt toezeggen.

Online Catechesesessie 01: Hulp van binnen

Wat moet ik doen om gered te worden? Allerlei dingen. Die allemaal makkelijker gaan als we hulp krijgen van binnen, hulp van de deugden. In deze reeks bekijken we wat de katholieke traditie leert over de deugden.

Elke week op dinsdagen van 19.45 tot 21.15. Startdatum 07-04-2020

MEER INFORMATIE & INSCHRIJVING

Online Catechesesessie 02: De diepste Twijfels

Slaat het nog ergens op om te geloven in de leer van de Kerk? Joseph Ratzinger, die later Paus Benedictus werd geeft als antwoord: ja, maar we moeten die vraag wel heel serieus nemen. In deze reeks bekijken we hoe hij in gesprek gaat met de diepste twijfels over het katholieke geloof.

Elke week op donderdagen van 19.45 tot 21.15. Startdatum 09-04-2020

MEER INFORMATIE & INSCHRIJVING

Houd onze Facebook en website in de gaten, want er zijn plannen om dit online aanbod uit te breiden met andere thema's en wellicht een ander online opzet.