Prolife bijeenkomst voor jongeren

op 06-11-2019 door redactie

Artikelen > Prolife bijeenkomst voor jongeren

Kunnen wetenschap en logica de prolife positie ondersteunen? Hoe praat je over de waardigheid van het leven, over abortus en over euthanasie? Wat doe je als een vriendin onverwacht zwanger is? Wat doe je als iemand een abortus heeft gehad?

Workshop Bethany Janzen van Prolife Europe
Op vrijdagavond 15 november geeft Bethany Janzen, oprichter van Prolife Europe, een workshop waarin ze dieper in gaan op al deze thema’s. Zij zal de deelnemers de skills leren, zoals de juiste kennis en gespreksvaardigheden, om in het dagelijks leven deze gesprekken op een liefdevolle manier te kunnen voeren.

De straat op
Na de workshop gaan ze de straat op om met mensen in gesprek te gaan over deze onderwerpen. Op deze manier kunnen de deelnemers meteen in de praktijk brengen wat ze hebben geleerd. En dit doen ze samen om zo elkaar te ondersteunen en van elkaar te leren.

Gebed
Er is ook veel gelegenheid voor gebed, om te bidden voor alle levens, in de gebedsnacht. ’s Ochtends sluiten ze de gebedsnacht af met een heilige Mis. Tijdens de gebedsnacht is er ook slaapgelegenheid in de ruimtes naast de kapel.

Tijdens een feestelijk ontbijt krijgen de deelnemers alle energiestoffen die ze nodig hebben om de Mars voor het Leven in Utrecht te lopen. Zo kunnen de deelnemers samen als jongeren aan de wereld laten zien dat iedereen telt, geboren of ongeboren.

In het kort

Wanneer: 15 & 16 november

Voor wie: Voor jongeren tussen de 18 en 30 jaar, ook voor Engelstaligen.

Prijs: Gratis (je treinticket van Den Haag naar Utrecht wordt voor je betaald!)

Waar: Fluwelen Burgwal 45, Den Haag. Inloop 20:00 start 20:30

Contact: www.stirezo.nl/marsvoorhetleven-jongeren/

Graag opgeven via: https://forms.gle/g2upMjGN3SCDRGeo7