AGENDA: 29.03.18 Paasdriedaagse voor tieners en Hands Up!

Paasdriedaagse voor tieners en Hands Up!

29 mrt 2018 - 1 apr 2018 Nijmegen

Bisdom Den Bosch

Goede Week... maar wat is daar eigenlijk zo goed aan? En wat betekent Pasen voor mij persoonlijk en wat doe ik ermee als ik daarna weer naar school, stage, werk ga?

Duik van 29 maart - 1 april 2018 in het Paastriduüm en leef samen met andere leeftijdsgenoten naar het feest van Pasen toe! We nemen deel aan de vieringen, staan stil bij Jezus’ weg en verdiepen ons geloof om de dagen dieper te beleven. We gaan erop uit en we maken het vooral ook heel gezellig!

Doe met ons mee! Welkom!

Praktisch
Aanvang
is op Witte Donderdag 29 maart tussen 18.00- 18.30 uur t/m Paaszondag 1 april na de mis van 10.30 uur.
(Het is de bedoeling dat je aan het hele programma deelneemt. Mocht het niet lukken om bijv. vrij te krijgen dan is de laatste instroom mogelijk op vrijdagmiddag.)

Waar?
De Paasdriedaagse zal plaatsvinden in de Maria Geboortekerk, Berg en Dalseweg 40 in Nijmegen.

Overnachting zal zijn in gastgezinnen, parochianen van deze kerk die bij ons bekend zijn en elk jaar weer opnieuw hun huis ter beschikking stellen.
Je wordt met minimaal 2 personen van je groep samen ingedeeld in een gastgezin. (We proberen rekening te houden met je voorkeur maar dat is afhankelijk van het aanbod aan gastgezinnen.) Vlak voordat het begint ontvang jij/ouders de adresgegevens van het gastgezin.

Leeftijd?
Je kan je aanmelden voor het Tienertriduüm (12 jaar, brugklas t/m 15 jaar)
Of voor de Hands Up! Paasdriedaagse (16 t/m 20 jaar)

Het zijn twee aparte programma’s met soms gezamenlijke onderdelen.

Aanmelden?
Aanmelden kan via de website tot uiterlijk 22 maart. Dat is echt de laatste dag i.v.m. reserveringen en het organiseren van slaapplekken!
Na aanmelding ontvang je een bevestigingsbrief met verdere informatie.

Kosten?
Deelname aan de hele Paasdriedaagse kost € 47,50 p.p. Mocht je vanaf vrijdagmiddag na de lunch instromen dan kost het € 40,- We hanteren verder geen afwijkende prijzen. Na aanmelding het betreffende bedrag graag overmaken op rekening NL47-RABO-0113771770 t.n.v. Gemeenschap Emmanuel o.v.v. Paasdriedaagse Nijmegen 2018.

  • 18:00
  • Maria Geboortekerk, Berg en Dalseweg 40 Nijmegen GE
  • Gemeenschap Emmanuel

    info@emmanuelnederland.nl
    www.emmanuelnederland.nl

Powered by