Vacature: secretaresse voor CIO en SRKK m/v (32 uur per week)

op 30-01-2024 door redactie

Artikelen > Vacature: secretaresse voor CIO en SRKK m/v (32 uur per week)

Het CIO en het SRKK zijn op zoek naar een secretaresse m/v voor 32 uur per week. Het CIO (Interkerkelijk Contact in Overheidszaken) behartigt de belangen van 28 christelijke en 2 joodse gemeenschappen en is namens hen dé gesprekspartner van politiek en overheid. Het SRKK (Secretariaat van het Rooms-Katholiek Kerkgenootschap) werkt voor de Nederlandse Bisschoppenconferentie. Het kantoor is gevestigd in Baarn.

De secretaresse is in dienst bij het SRKK en verricht secretariële en administratieve werkzaamheden ten behoeve van de Bisschoppenconferentie en het Interkerkelijk Contact in Overheidszaken (CIO). Deze werkzaamheden zijn verdeeld over het CIO (ongeveer 3 dagen per week) en het SRKK (ongeveer 1 dag per week) en bestaan onder meer uit het voorbereiden, organiseren en faciliteren van vergaderingen en bijeenkomsten, het deelnemen aan en notuleren van overleggen op het hoogste kerkelijke niveau, verzorgen van correspondentie, agendabeheer, via e-mail en telefoon (inhoudelijk) behandelen van inkomende vragen en het plaatsen van berichten op de CIO-website.

Solliciteren

Solliciteren kan per mail naar sollicitatie@rkk.nl ter attentie van Anneke van der Kamp, secretaris-generaal. Voor eventuele nadere inlichtingen over de werkzaamheden voor het CIO kan contact worden opgenomen met Arthur Miedema, ambtelijk secretaris CIO, op telefoonnummer 030 - 232 69 00 of per mail sollicitatie@rkk.nl.

Download hier de complete vacaturetekst

(Delen mág! Lees de vacature gerust in de 'jij-vorm')

Kijk voor meer informatie over de organisaties ook op rkkerk.nl en cioweb.nl.